Var Alpes Maritimes

Det skyldes ikke Brigitte Bardots tilstedeværelse i St.Tropez, at dette område af Europa er så eftertragtet som feriested. Rige englændere fandt allerede i 1850Â’erne området tiltrækkende som overvintringssted.

Dette medførte senere hen, at mange andre - også ganske almindelige mennesker - fulgte efter. Mange populære film er i mellemtiden blevet indspillet på denne kyststrækning. Det har naturligvis medvirket til også at gøre området lidt mere spændende og eksotisk for os nordboer. Langs kysten er der mange mennesker, men lige så snart I blot bevæger jer få hundrede meter væk fra vandkanten, vil I opleve en fred og en ro, som I ikke troede mulig. Netop beliggende ved Saint Tropez Golfen har vi valgt at tilbyde jer ferieboliger af en høj kvalitet i Les Issambres og i Sainte-Maxime. Længere østpå kan vi tilbyde ferieboliger fra Frejus til Menton med tyngdepunktet omkring Nice.

Enestående feriebyer ikke bare på Rivieraen, men i hele Europa. Et rigtigt feriested, som tilbyder jer strande med fint sand og nogle få steder med sten, deres lystbådehavne, og der ud over inviterer jer til at udøve vandsport, til at foretage spadsereture, til at spille golf eller minigolf, til ridning eller til bare at lave ingenting. Hvorfor ikke? Med mere end 300 solskinsdage om åretÂ…! Der er ca. 17- 1800 km fra Frøslev grænse til Rivieraen. Her er masser af muligheder for adspredelse. Hver eneste by med respekt for sig selv afholder et ugentligt marked, hvor alle slags fødevarer kan købes. Specielt skal fremhæves de flotte grøntsager og frugter. Der kan også gøres en god handel med tøj, sko, lædervarer og andet godt kram.