Til 4 personer, forberedelse og kogetid 10 min.

8 æg, 1 spsk. olivenolie, 2 spsk. mælk, 1 spsk. hakket persille, salt, peber, ratatouille.

                                               

Ratatouille: <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />1 kg tomater, 1 kg courgetter, 800 g auberginer 4 peberfrugter, 3 løg, 3 fed hvidløg, 5 spsk. olivenolie, 1 bouquet garni (persille, timian, laurbærblade), 1 spsk. hakket basilikum, salt, peber. Alt blandes i gryde og koger ind. Mælk og æg blandes og piskes. Olien varmes i en pande og æggemassen tilsættes og varmes ca. 7 min. over lavt blus. Omeletten foldes om ratatouillen og serveres rygende varm. Andre grønsagsblandinger kan også anvendes – f.eks. svampestuvning.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />