Résidence CAESAR DOMUS - 4301
Kontakt os
Sitemap
Beskrivelse

Beliggenhed:
Ønsker I at nyde en solrig ferie? Rejs mod den franske Riviera! I kan roligt tage på ferie i Gassin, en lille landsby i nærheden af Saint Tropez. Vi tilbyder jer et behageligt ophold i Résidence Caesar Domus, ideelt placeret 400 m fra Middelhavet. Med udsigten over Saint Tropez bugten, kombinerer bebyggelsen  sol og grønne områder præget af pinjetræerne i regionen. I kan nå Saint Tropez centrum på 15 minutter til fods!.
Under jeres i ophold i Gassin, vil I kunne nyde et roligt og afslappende miljø. En gåtur igennem Gassin's maleriske centrum m,ed de snoede gader vil I helt sikkert finde er en spændende oplevelse.
Til jeres rådighed på feriestedet er der:
Udendørs swimmingpool åben fra midten af april
Sauna (mod betaling)
Tennisbane
Salg af ikke-alkoholiske kolde drikkevarer
WiFi-adgang i lejlighederne (mod betaling)
Vaskemaskine (mod betaling)
Gratis udendørs parkeringsplads og aflukket med kode
Résidence Caesar Domus er beliggende i hjertet af en 2 hektar stor park, ideelt beliggende kun 400 m fra Middelhavet. Ejendommen består af en enkelt bygning i 2 etager og betjenes af 2 elevatorer.
Bemærk: Ingen lejligheder er beregnet til handicappede!.
To værelses lejlighed på ca. 35 m2 med køjekabine til seks personer. Ikke-lukket køjekabine ved indgangen med 2 køjesenge. Soveværelse med to enkeltsenge. Dagligstue med dobbelt sovesofa. Åbent køkken med mikroovn, keramiske kogeplader, opvaskemaskine, kaffemaskine og køleskab. Badeværelse med håndklædetørrer og bruser. Separat toilet. Terrasse eller balkon

Fakta

Boligtype:
To værelses lejlighed med køjekabine
Personer:
6
Værelser:
2
Barneseng:
Kan lejes
Pool:
Ja
Størrelse:
35 m2
Altan:
Ja
Udsigt:
Området
Parkering:
Ja
Strand:
400 m
Restaurant:
2.000 m
Indkøb:
2.000 m
Slutrengøring:
Kan aftales
Sengelinned:
Kan lejes
Husdyr tilladt:
50 € pr. uge
Depositum:
300 €

Eventuelt

Depositum betales kontant ved udlevering af nøgle. Der betales lokal turistskat efter gældende regler, se i øvrigt Leje Betingelser.

Priser pr. hele uge