Résidence Les Jardins d'Artémis - 4302
Kontakt os
Sitemap
Beskrivelse

Beliggenhed:

Feriecentret Résidence Les Jardins d'Artémis dækker et område på 1,3 hektar. 
Feriecentret er ideelt beliggende kun 300 m fra den berømte strand Bouillabaisse i Gassin og samtidigt 15 min. gang til vestkanten af
 af ​​Saint Tropez og dens flotte lystbådehavn. Med denne beliggenhed vil I opleve den dynamiske udvikling i regionen! Jeres ferie ved den franske riviera inviterer til at dele dynamikken i regionen.

Gassin er en behagelig destination i midten af ​​halvøen Saint Tropez. Det er en autentisk landsby, hvor byen byen har bevaret sine smukke snoede gader ligesom sine maleriske gamle huse. Med udsigt over vinmarkerne, træerne og Saint Tropez golfen, indbyder Gassin jer en rolig ferie samtidig med at der er et levende bycentrum.

Til jeres rådighed er der:

Udendørs swimmingpool (åben fra april til september: 10-19)
WiFi (mod betaling)
Gratis parkering udendørs

Beboelsen:

I vestkanten af Saint Tropez, beliggende kun 300 meter fra stranden er  Residence Les Gardens d'Artemis  en reel opfordring til hvile og ro i og omkring jeres feriebolig i Gassin. På et areal på 1,3 ha, er der bygget små provencalske bebyggelser klar til at byde jer velkommen til et vellykket ophold på den franske Riviera.

Alle lejlighederne er designet og indrettet komfortabelt for at give jer den bedst mulige feriebolig.bopæl tilbyder 2-værelses lejligheder til 5 personer og 3-værelses lejligheder til 6 personer. Hver lejlighed indgangen egen indgang og I har en privat terrasse til at nyde udsigten i fuldstændig fred. Lejligheden er to værelses og på 45 m2 og til fem personer. Den er indrettet med en dagligstue med dobbelt sovesofa samt en enkelt sovestol. Soveværelse med , dobbeltseng eller enkeltsenge. Åbent køkken med vaskemaskine, opvaskemaskine, komfur, emhætte, mikroovn , køleskab ... Badeværelset med håndvask og bruser. Separat toilet. Terrasse. Parkeringsplads.Fakta

Boligtype:
To værelses lejlighed
Personer:
5
Værelser:
2
Barneseng:
Kan lejes
Pool:
Ja
Størrelse:
45 m2
Altan:
Ja
Udsigt:
Området
Parkering:
Ja
Strand:
300 m
Restaurant:
2.000 m
Indkøb:
4,6 km til indkøbscenter
Slutrengøring:
Kan aftales
Sengelinned:
Kan lejes
Husdyr tilladt:
50 € pr. uge
Depositum:
300 €

Eventuelt

Depositum betales kontant ved udlevering af nøgle. Der betales lokal turistskat efter gældende regler, se i øvrigt Leje Betingelser.

Priser pr. hele uge