Til 8 personer, forberedelse ca. 1 time og 20 min.

1 kg torskefilet, 1 kg haricots verts, 8 kartofler, 1 kg gulerødder, 1 blomkål, 8 æg og 2 æggeblommer, 1 dåse snegle (kan udelades), 3 kogte rødbeder (kan udelades), aïoli.

Lad torskefileterne ligge i blød i koldt vand 12 timer – skift vandet tit. Kog æg-gene i 10 min. og pil dem. Kog de skrællede gulerødder i 10 min. og tilsæt de skrællede kartofler, bønnerne og blomkålsbuketterne og kog yderligere i 15 min. Læg torskefileterne i koldt vand og bring dem til kogepunktet, gentag dette endnu engang og lad herefter fisken trække i vandet i 10 min. Imens la-ves aïolien (se ovenfor). Hvis De bruger snegle, skal disse i koldt vand og brin-ges til kogepunktet. Bruger De rødbeder, skal de koges, pilles og skæres i tyn-de skiver. Skær fisken i stykker og anret med grøntsagerne, kogte kartofler, de kogte æg, snegle og rødbeder samt aïoli.