På kortet på forsiden vælges hvilken region man ønsker at finde en feriebolig beliggende i ved at klikke på en af de regioner der er markeret med FranskFerie logo

Herefter kommer man til regionens side, hvor man kan vælge videre i de departementer der er i den pågældende region.

Det gøres igen ved at klikke på et af de departementer der er markeret med FranskFerie logo

Herefter kommer man til departementets side. Her er der på højre side et kort over departementet og på venstre side en oversigt over de byer eller områder som vi har boliger i.

Her vælger man den bu eller det område man ønsker at se nærmere på en bolig i, ved at klikke på markeringerne på venstre side

Herefter kommer man frem til siden med selve byen eller området. Her er der en kort beskrivelse af området foroven og et udvalg af de lejemål vi har i byen eller området nedenunder.

Her står der et par enkelte informationer om hvert af lejemålene, og man kan herefter gå videre til det enkelte lejemål ved at klikke på billedet der er til venstre

Her kommer man til selve husvisningen hvor man kan se yderligere information om de enkelte lejemål.

Øverst er 2 billeder, der kan ses i større udgave (afhængigt af kildematerialet) ved at klikke på dem. Derudover er der mulighed for at se yderligere billeder ved at klikke på teksten ”flere billeder” under de 2 øverste billeder.

Forneden under prislisten er der mulighed for at forespørge på lejemålet ved at klikke på knappen ”forespørg”.

Man lejer altså ikke lejemålet ved at gå herind og forespørge på lejemålet

På forespørgsels siden indtastes forsonlige informationer og tages stilling til om FranskFerie i fremtiden må sende nyhedsbrev der kommer maksimalt 4 gange om året.

Når man har sendt forespørgslen for man en kvitteringsmail med de informationer man har indtastet. FranskFerie undersøger om lejemålet er ledigt, og man vil få tilbagesvar inden for en hverdag.

Da man ikke bestiller lejemålet, er man meget velkommen til at forespørge på flere lejemål samtidig, og vi undersøger alle om de er disponible og vender tilbage med information herom.

Hvis spørgsmål i forbindelse med bestillingen, så ring på telefon 7022 9494 eller skriv på mail@franskferie.dk, så står vi parat til at hjælpe.