Skiferie med FranskFerie

Velkommen til FranskFeries muligheder for ski oplevelser på de franske skisportssteder.

Frankrig bliver ofte nævnt som et af de absolut bedste steder at stå på ski, både når man går efter de større udfordringer og når man skal til at begynde. Og det er bestemt ikke uden grund, for de franske skisportssteder er noget af det ypperste man kan finde. Der er masser af muligheder for at finde de brede løjper hvor man komme til at øve sig, og der er udfordringer der sætter selv de mest øvede skiløbere på prøve.

Selvfølgelig skal der også være en oplevelse udenfor løjperne, og det er også det man skal vælge destination efter. Her kan man vælge det hurtige liv for den unge og smukke, eller det mere rolige hvor man også kan komme i forbindelse med det franske, så meget som det nu kan lade sig gøre på et skisportssted.


Udvalgte skisportssteder

Vi har udvalgt et program af de steder som vi finder som de bedste, og hvor vi glæde os til at give vores gæster en skioplevelse i det franske.

I det følgende finder I de skiområder vi har udvalgt, med en kort beskrivelse af de enkelte områder og hvad de har ar byde på både på og udenfor pisterne.

Ønsker I yderligere informationer, så ring eller skriv gerne