Forespørgsel på L'Espaci-Tems - 10002
Kontakt os
Sitemap

For at foretage en forespørgsel på det anførte lejemål, udfyldes nedenstående felter med navn og adresse med mere, Herefter vælges ønske til lejemålets startdato og slutdato, bemærk at normal skiftedag er lørdag, således at lejemål normalt går fra lørdag til lørdag. Har I ønsker om at få anden skiftedag, anføres hvilke dage der ønskes, og vi vil vende tilbage med muligheden samt eventuel merpris. I højsæsonen er det som oftest meget vanskeligt eller meget dyrt at fravige lørdag som skiftedag.

Vi anbefaler at gennemse vores betingelser, som kan ses ved at trykke på teksten, således at man er bekendt med disse inden vi går videre.

Det skal understreges, at man ved udfyldelse af denne formular IKKE bestiller noget lejemål, men alene fortager en forespørgsel på det anførte lejemål. En aftale om et lejemål vil først være gældende efter gensidig bekræftet aftale.

Når felterne er udfyldt, trykkes på "Bestil" og jeres bestilling sendes af sted. I vil herefter modtage en mail på den mailadresse der er anført, med anførelse af de oplysninger I har afgivet på forespørgslen.

I vil herefter hurtigst muligt (normalt indenfor 1 arbejdsdag) modtage besked om hvorvidt det forespurgte lejemål er disponibelt i perioden, samt eventuelle Bemærkninger. I tilfælde hvor det anførte lejemål ikke er disponibelt, vil vi i stedet bestræbe os på at fremsende forslag til alternative muligheder.

Har I selv flere muligheder der kunne være relevante, kan I blot sende forespørgsler på dem hver i sær, eller anføre deres referencenumre under bemærkninger, så vil vi forsøge at behandle dem samlet.


Indtast dine oplysninger i formularen

Navn:
Adresse:
Postnr:
By:
Land:
Telefon:
Mobiltelefon:
E-mail:
 


Lejemålets start:
dag:
måned:
År:
Lejemålets afslutning:
dag:
måned:
År:
Bemærkninger:
Betingelser:
Ja, jeg har set betingelserne