Feriehusudlejningsbureauet Fransk Ferie driver udlejningsvirksomhed af ferieboliger i Sydfrankrig.

Fransk Ferie er et privat bureau, der hjælper dig med at finde den ideelle feriebolig, lejlighed, rækkehus eller villa i Frankrig med fokus på Sydfrankrig; Côte D'azur (bl.a. Nice, Cannes) og den øvrige middelhavskyste. Vi råder i alt over ca. 4.000 ferieboliger, og har valgt at vise et bredt udsnit af dem her på siden. Her er noget for enhver smag og pengepung, fra den luksuriøse villa på 750 m2 til over 60.000 om ugen til en studielejlighed, der i højsæsonen kan fås til under 3.500 om ugen.

Vores mission er, at give vores kunder en sikker og god ferieoplevelse i Frankrig. Vi er kun ganske få mennesker på bureauet, der alle har været på de steder vi udlejer. Derfor kan vi give jer en personlig rådgivning og i samarbejde med jer kan vi finde den feriebolig, lejlighed eller villa, der passer til netop jeres ønsker og forventninger. Det er nok også derfor en meget stor del af vores kunder kommer igen.

Vi råder over ca. 4.000 lejligheder, rækkehuse, huse og villaer - i alle prisklasser. Mange af vore ferieboliger har en smuk udsigt over Middelhavet – mange villaer ligger lidt tilbagetrukket i baglandet! Vi har aftaler med en hel række af ressourts over alt i Frankrig, hvor vi kan tilbyde ferielejligheder af meget høj standard.

Vi er gerne behjælpelige med at finde forslag til hvor man finde flyrejser der kommer tættest på lejemålene, samt hvorledes man klarer den interne transport på destinationen 

Vore destinationer er følgende: Villefranche sur Mer, Nice, Antibes/Juan les Pins, Cannes, Les Issambres, Sainte-Maxime samt Cavalaire og Le Lavandou/Bormes les Mimosas/La Londe på Rivieraen, Port Camarque (Venedig-lignende by med rækkehus- og etagebyggeri) skønt beliggende ved Middelhavet på grænsen mellem Provence og Gard. La Grande Motte med bl. a. én af Frankrigs allerbedste golfbaner. Cap d'Agde et af de store steder på kysten mod den spanske grænse. Narbonne Plage, Gruissan, Port la Nouvelle, Sigean, St. Cyprien, Argeles-sur-Mer, Collioure og Port Vendres. Alle de nævnte steder er beliggende direkte ved Middelhavet fra Rivieraen til Pyrenæerne. Vi har valgt at koncentrere vor virksomhed om denne del af Frankrig, hvor solen skinner ca. 320 dage om året. Vi har besigtiget og vurderet alle de forannævnte destinationer og vi har selv beset en meget stor del af lejemålene. Det medfører, at vi virkelig kan rådgive og vejlede vore kunder. Alle vore samarbejdspartnere i Frankrig har vi besøgt og specielt udvalgt.

Vi har en samarbejdsaftale med EUROPÆISKE REJSEFORSIKRING A/S, således at alle vore lejere, mod en beskeden merpris, kan vælge at være dækket af en afbestillingsforsikring og en ansvars-forsikring dækkende det enkelte lejemål med op til kr. 50.000. Forsikringen er obligatorisk, men kan udelades såfremt man i forvejen har en lignende dækning i egen forsikring.  Derudover er vi er agenter for HOLIDAY AUTOS. Såfremt du ønsker at købe en bolig i Sydfrankrig kan vi formidle kontakt til en dansk mægler bosiddende dernede og med et indgående kendskab til bolighandel og til franske forhold i det hele taget.

Vi har været på markedet i snart 20 år og har været i konstant fremgang, primært fordi vi ønsker at levere den bedst mulige kvalitet til den lavest mulige pris. For den kommende sæson lægger vi mest muligt af vort store udvalg ud på Internettet og vi giver fortsat vore kunder mulighed for at bestille lejemål via vor hjemmeside. Vort trykte katalog eksisterer ikke mere! Benyt gerne vort telefonnummer 7022 9494 eller vor E-mail adresse: mail(at)franskferie.dk.

Vi har igennem 30 år opholdt os i Sydfrankrig igennem længere perioder, og vi har derfor et indgående kendskab til denne smukke del af Frankrig.

Som et supplement til udlejningen af ferielejligheder tilbyder vi vore kunder, mod et mindre gebyr, at bestille overnatning på hoteller på vejen til og fra feriemålet. Prisen for en overnatning på et hotel (budgetstandard) med morgenmad i Frankrig starter ved ca. kr. 160 pr. person plus gebyr. Jo mere komfort man ønsker, jo højere bliver prisen! Under alle omstændigheder er det en god idé at overnatte både frem og tilbage på den lange tur til og fra Sydfrankrig!!

Vi har "nøglen" til din feriebolig!