Pyrenees Orientales

Beliggende i den sydligste del af Frankrig på den Catalanske kyst strækker badebyen Argelès-sur-Mer sig over 7 km strande og 3 km vige.

Med en placering ved Middelhavets kyst og domineret af Albères bjergene nyder feriestedet godt af de enestående omgivelser, som leveres af Pyrenæerne med deres marineblå skær.

Catalanske traditioner
Sæson efter sæson indbyder Argelès-sur-Mer dig til at deltage i den Catalanske måde at leve på. Alle accenterne og alle farverne lyser op i den pittoreske og varme atmosfære i de gamle landsbyer, hvor fortid og nutid blandes og komplementerer hinanden.

Gyldent sand og klart vand.
Takket være kvaliteten af badevandet (A-klassifikation), renheden af strandene, som bliver behandlet med MERACTIVE (en speciel rensningsproces), er badebyen blevet tildelt den "Blå Pavillon" (Det blå flag) for rene strande hvert år. For forældre, sportsudøvere og afslappende aktiviteter. For børn og sikker badning, idet Argelès-sur-Mer er et BØRNE-feriested.

Smag vinen fra egnen
- Vins dÂ’appellation dÂ’Origine Controllée A.O.C.) (garanteret årgang)
- Côtes du Roussillon, Côte du Roussillon Villages, Collioure.
- Vin doux naturels (V. D. N.) (sød dessertvin): Banyuls, Maury, Rivesaltes, Muscat de Rivesaltes.
- Hvid, rosé og røde lokale vine

Yderligere oplysninger om stedet
- Se mere om Pyrenæerne i Sydfrankrig på følgende link: PYRANEES-ORIENTALES

Port Argelès

I områdets sydlige ende finder I Port Argelès ved foden af Albèresbjergene og Côte Rocheuse.

Bebyggelsen ligger omkring havnen – dog har ikke alle udsigt til havnen. Der er mulighed for deltagelse i alle mulige sø-sports aktiviteter. Der er forretninger i bebyggelsens underetage.